Üdvözlünk a Felsőváros csillagai online kvízjátékában!

Változatos kvízekkel szórakoztatunk, hogy kicsit betöltsük az elmaradt rendezvények hagyta űrt és az agytekervényeteket is megmozgassuk végre!

Mik a játékon való részvétel feltételei?

A játékon való részvétel ingyenes, a jelentkezés az első kérdéssor megválaszolásával kezdődik. A kvízes oldalakon pedig további instrukciókat is fogsz találni a válaszok beküldéséhez. Bővebben kattint ide a teljes játékszabály elolvasásához!

Miket lehet nyerni?

Már mindannyian nagyon várjuk, hogy ismét látogathassuk a múzeumokat, koncertekre és egyéb kulturális rendezvényekre járhassunk, így a legjobban teljesítő csapatokat is a korlátozások feloldása utánra érvényes belépő jegyekkel fogjuk meglepni. 

 

Eddigi felsőváros csillagai kvízek

Keresztrejtvény

Keresztrejtvény

A kizárólag felsővárosiaknak szóló feladványunk 10 extra pontért!

Harmadik heti kérdéssor

Harmadszor is hoztunk nektek 30 kérdést!
Jó szórakozást a válaszok megadásához!

Szobor vadászat!

Keress meg 2 szobrot és fotózd le őket 15 extra pontért!

Kapu vadászat

Tégy egy sétát az Egri Kulturális és Művészeti Központ KisEgér Fesztiváljának egyik kiemelt helyszínén, a Szmrecsányi Lajos Érsekkertben! Keresd meg a KisEgér Fesztivál Jancsi és Juliska meseösvényének varázslatos bejáratát! Készíts egy fotót a kapuról, majd küldd el...

Szobor keresés

Szobor keresés

Keressétek meg a Felsőváros köztéri szobrait és küldjetek róluk fotókat 15 extra pontért!

Felsőváros Csillagai kvíz Első hét

Itt az első hét! Indítsd el a videót, hogy lásd a kérdéseket és görgess lejjebb, hogy az űrlapon meg tudd adni a válaszaidat. EKMK kvízek: