Mi ez a játék?

 4 héten át jelennek meg kérdéssorok a www.jatsszmaekmk.hu weboldalon, hétfőnként 30-30 kérdéssel.

A játékosok a kérdéssorokat megtekinteni a weboldalba ágyazott videón keresztül tudják, a megválaszolásuk pedig a weboldalba ágyazott űrlappal lehetséges.

A heti kérdéssorokon kívül minden héten lesznek extra pontszerzési lehetőségek, melyeket szintén a weboldalon publikálunk.

Mi a célja a játéknak?

A játék célja, hogy a résztvevő játékosok kvíz kérdéseket megválaszolva, szórakozva tanulhassanak városukról, történelméről, a civil szervezetekről, kulturális és szórakoztatási programokról. 

Ki játszhat?

A játékban csak Magyarországi, Egerben vagy vonzáskörzetében élő természetes személyek vehetnek részt csapatokban vagy egyénileg. Egyéni részvétel esetén csak 18. életévüket betöltött személyek vehetnek részt a játékban, nagykorúval csapatokba csatlakozva fiatalabbak is játszhatnak, így családok jelentkezését is várjuk.

A játékhoz előzetes regisztráció nem szükséges, a kérdéssorok beküldésénél kell megadni email címet, nevet, megjelenítési nevet, amivel azonosítjuk a játékosokat. Ezt minden kérdéssor megadásakor meg kell adni.

Nyeremények

Az online rész végén egy élő döntő játék zárja le a rendezvénysorozatot, melynek időpontjáról a döntőbe kerülőket értesítjük, ahogy az online fordulók pontszerzési lehetőségei végetértek. Már mindannyian nagyon várjuk, hogy ismét látogathassuk a múzeumokat, koncertekre és egyéb kulturális rendezvényekre járhassunk, így a legjobban teljesítő csapatokat is a korlátozások feloldása utánra érvényes belépő jegyekkel fogjuk meglepni.

Az adatokat bizalmasan kezeljük, az aktuális jogszabályoknak megfelelően.